Η Emilia Clarke

Με ένα από τα αριστουργήματα του παγκόσμιου δραματολογίου, τον “Γλάρο” του Άντον Τσέχοφ, σε διασκευή της Anya Reissαρχίζουν οι φετινές δορυφορικές μεταδόσεις από το Εθνικό Θέατρο της Βρετανίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 20:00.

Το κλασικό έργο του Τσέχοφ, μια αριστοτεχνική θεατρική σπουδή πάνω στ ην αγάπη και στη μοναξιά, μεταφέρεται στον 21ο αιώνα και παρουσιάζεται σε μια σ Harold Pinter του Λονδί νου.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Νίνας, η Emilia Clarke (Game of Thrones), η οποία, με τον «Γλάρο», κάνει το ντεμπούτο της στο West End υπό τη σκηνοθετική καθοδί Μαζί της επί σκηνής, ο Tom Rhys Harries (White Lines), o Daniel Monks (The Normal Heart), η Sophie Wu (Fresh Meat) και η Indira Varma (Game of Thrones) κ.ά.

National Theater Live μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένη, με ελλ ηνικούς υπότιτλους, στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη.

“Ο Γλάρος”

Μια νέα γυναίκα φιλοδοξεί να γίνει διάσημη. Ένας νέος άντρας μαραζώνει περιμένοντας καρτερικά τη γυναίκα των ονείρ ων του. Ένας αναγνωρισμένος συγγραφέας λαχταρά να απαλλαγεί από το αίσθημα του ανικαν οποίητου. Μια ηθοποιός έχει βαλθεί να καταπολεμήσει την αλλαγή των καιρών. Σε ένα απομονωμένο σπίτι στην εξοχή, τσακισμένα όνειρα, προδομένες ελπί δες και ραγισμένες καρδιές οδηγούν τους επισκέπτες σε αδιέξοδο. Το μόνο που απομένει είναι να στραφούν εναντίον αλλήλων.

Information:

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου | 8:00 p.m. | Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη
Mε ελληνικούς υπότιτλους

Fees: 8 € τεκνοι) ● €15
Εισιτήρια: 210 72 82 333
www.megaron.gr
Η προπώληση έχει αρχίσει.

Source link

Leave a Comment