Bradley Cooper is the new bride of Gigi Hadid

Please note that this is where the 48-god is located Bradleyja Coopera i dvadeset godina mlađe manekenke Gigi Hadid. Fanovi prate svaki njihov potez pod povećalom. Oskarovca ​​kojeg ćemo uskoro gledati a novom filmu “Maestro” dosad smo navikli gledati u jednostavnim odjevnim kombinacijama – trapericama, bijelim, sivim ili crnim basic majicama. Ovog puta paparazzi su ga uhvatili kako ponosno šeće ulicama New Yorka u džemperu na prugice s potpisom brenda Guest in Residence, kojeg je Gigi pokrenula lani. Društvene mreže gore od komentara i nagađanja znači li to kako je Bradley odlučio javno potvrditi vezu s Gigi.

You can also find out more about Bradley’s decision to take a look at what you’re looking for and then move on to Gigi. Ovo nije previ put da glumca vidimo u odjevnom komadu koji potpisuje brend mlade manekenke. Naime, krajem listopada, Bradley je nosio sivu kariranu košulju sa zelenim prugama također Gigina brenda.

Then, after a few minutes, you will have to take a look at the restorative position. Izvor blizak paru za People magazin rekao je kako Gigi uživa u vezi s Bradleyjem te kako imaju mnogo tema za razgovor. “Njemu je kći uvijek na prvom mjestu. Gigi se sviđa što je Bradley otac, zreliji je od ostalih muškaraca s kojima je prije bila u vezi. Puno vremena provode zajedno, druž se nekoliko puta tjedno i to je čini sretnom”, rekao je izvor za spomenuti magazin. Bradley ima 6-godišnju kći Leu De Seine s bivšom partnericom, manekenkom Irinom Shayka Gigi ima trogodišnju kćerkicu Khai s bivšim partnerom, pjevačem Zaynom Malikom.

Source link

Leave a Comment