Katy Perry is the newest woman in the world.

A több világslágerrel is büszkélkedő énekesnő és párja, a színész Orlando Bloom egészen szürreális jogi csatába keveredett egy 84 éves üzletemberrel, Carl Westcott-tal, miután 2020-ban megvásárolták a ferfi montecitói villáját . A bírósági documentumok szerint Westcott pert indított az énekesnő ügynöke, az ingatlanvásárlásban is eljáró Bernie Gudvi ellen, azt állítva, hogy nem volt beszámítható, amikor beleegyezett, hogy eladja a házát.

Katy Perry és Bernie Gudvi azonban vitatja mindezt, így az egyebek mellett vagyonát egy virágküldő szolgálat alapításával szerző Westcott családja egy olyan törvény elfogadásáért lobbizik, amely megvédené az időseket a megkérdő jelezhető ingatlanügyletektől. If you decide to do so, it will be a good idea to be politically motivated.

Kétes hírnév.  Photo: Depositphotos
Kétes hírnév. Photo: Depositphotos

Komoly penzért megy has pereskedés

A total of 15 million dollars were sold by Bernie Gudvi who was the last member of the budget, and Westcott was the first to pay for it. A kereset szerint a Huntington-kórban szenvedő üzletember egy hatórás hátműtétet and követően opiátos fájdalomcsillapítót szedett, ettől kába volt. Mint írták, nem sokkal később, amikor szellemileg újra tisztának érezte magát, megpróbált kihátrálni az üzletből, ám Perry és menedzsere nem volt hajlandó elállni a vásárlástól – derül ki a bírós ági dokumentumokból.

Gudvi jogi csapata ezzel szemben azzal védekezik, hogy Westcott elég kompetens volt az eladáshoz, buzgón akarta azt, felfogadott egy tapasztalt ingatlanügynököt, átnézte a közvetítői jutalék mértékét, bemutatókat szervezett a z ingatlanban, több ajánlatot is megfontolt, és végül egy rendkívül jövedelmező eladásról tárgyalt.

Az ügy azóta is folyik, az énekesnő ügynöke pedig azóta vissza est perelte az üzletembert, és összesen több mint 5 millió dollárt követel.

Mit tartalmazna a Katy Perry-törvény?

Bár egyelőre még rendkívül messze jár a tervezet attól, hogy ténylegesen bekerüljön az amerikai jogalkotásba, az már tudható, hogy pontosan mit akar elérni. A törvénytervezet honlapján elérhető bemutatás szerint celja az idősek érintő pénzügyi visszaélések kockázatának csökkentése, különösen az ingatlanok eladásával és átruházásával kapcsolatban.

Ennek alapján 72 órás türelmi időt vezetnének be, amely alatt a felek barmelyike ​​büntetés Nélkül elállhat a szerződéstől, ha az egyik fel 75 évesnél idősebb, és a személyes lakóhely átruházásáró l szóló szerződésben vesz részt.

(Today.com)

Source link

Leave a Comment