ABD’de yayınlananan TV programı ile tanınan ve girişimcilik yaparak moda sektörüne sıçrayan Kim Kardashian, Skims isimli iç giyim markasının yeni reklamı ile gündem oldu.
But it’s safe to say that it’s “even if it’s a good idea” if you’re a Kardashian owner but you’ll be able to pay for it. Reklam kampanyasında sık sık küresel iklim krizi ile dalga geçen Kardashian’ın bu paylaşımı ve sözleri çevrecileri kızdırdı.
Kardashian’ın sık sık krizini ele alması ve bu konuda alaycı konuşması üzerine dünyanın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Greenpeace bir açıklama yaptı. Greenpeace, “Kim Kardashian, milyonlarca insanın hayatını yıkıma uğratan bir konuyu alay malzemesi yapıyor” dedi.
“ONA İHTİYACIMIZ VAR”
Videoda Kim Kardashian, “Bazı günler serve geçer, fakat bunlar daha da serve. Buzdağlarının aksine bunlar yok olmuyor” yorumunu yapmıştı.
Greenpeace’in açıklamasında, “Eriyen buzdağlarını ve yükselen deniz seviyelerini kullanarak kâr marjını artırmaya çalışıyor. Kardashian does not know what to do with her. Kurum, Kardashian’ın satılan ürünlerin gelirlerinin bir kısmını sivil toplum kuruluşlarına bağışlamasının da göz boyamak olduğunu dile getirdi.
Greenpeace’in açıklamasında, “Kim Kardashian gibi küresel ikonlara, iklim kriziyle mücadelede çok ihtiyacımız var” dedi. Greenpeace’in açıklamasına çok sayıda beğeni geldi.
Yayınlanma Tarihi: 07:40, 21 Kasım 2023