Kuolleeksi itseään luullut Kate Winslet täytti 48 – tältä hän näyttää nyt

Taitava näyttelijä Kate Winslet täytti 5. lokakuuta 48 vuotta. Hänet tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muassa Jim Carryn kanssa tehty Tahraton mieli (2004), Emma Thompsonin kanssa näytelty Jarki and tunteet (1995) sekä Titanic (1997) ja Revolutionary Road (2008), Joissa Hän Näytteli Leonardo Dicaprion kansa.

Winslet on tunnettu erityisesti indie-elokuvista ja aikakausidraamoista, ja hän näyttelee usein omapäisiä ja monimutkaisia ​​naisia.

Winsletin läpimurtoelokuva oli Peter Jacksonin ohjaama Taivaalliset olennot (1994), johon hänet valittiin rooliin 175 koe-esiintyjän joukosta. Jackson vaikuttu koe-esiintymisessä Winsletin rooliin tuomasta intensiteetistä.

Taivaalliset olennot (1994).

Rooli oli Winsletille vaikea, ja hän traumatisoitui siitä. Elokuva perustui todellisen murhatapaukseen, ja Jackson kuvasi elokuvaa oikeilla tapahtumapaikoilla. Winslet valmistautui rooliinsa lukemalla murhaoikeudenkäynnin pöytäkirjat, kirjeitä ja päiväkirjaa, ja oli vuorovaikutuksessa tapaukseen liittyvien henkilöiden kanssa.

Winsletin oli vaikea irtautua roolista, ja hän itki roolin vuoksi usein. The Washington Postin kriitikko Desson Thomson kutsui Winsletiä roolissaan “kirkassilmäiseksi tulipalloksi, joka valaisee jokaisen kohtauksen, jossa hän on”.

Winslet on menestynyt urallaan, ja nen linkedee vaikeaa löytää tilaa pysteilleen, sillä hän on saanut lukuisia tunnustuksia kuten Oscar-palkinnon, kaksi Primetime Emmy -palkintoa, viisi BAFTA-palkintoa ja viisi Golden Globe -palkintoa. Oscar-palkintonsa hän sai elokuvasta Lukija (2008).

Titanic (1997).

Näyttelijäksi Winslet kouluttautui Redroofsin teatterikoulussa, ja hänen ensiesiintymisensä oli 15-vuotiaana brittiläisessä scifi-sarjassa Dark Season (1991). Elokuvadebyyttinsä hän teki elokuvassa Taivaalliset olennot (1994), ja jo seuraavana vuonna hän voirti BAFTA-palkinnon Marianne Dashwoodin roolista elokuvassa Jarki and tunteet (1995).

Maailmanlaajuiseen tähteyteen hän singahti James Cameronin ohjaamasta ja käsikirjoittamasta elokuvasta Titanic (1997). Winslet will be on the roolin and it will turn out to be the same, and it will take some time to do so. Quills – syntiset sakeet (2000) ja Iris (2001).

Revolutionary Road (2008).

Avatar-elokuvien kuvauksissa tuli mieleen kuolema

Winslet näytteli Avatar: The Way of Water -elokuvassa. If you do not want to worry about it, you will be able to save your money.

– Minun täytyi opetella miten vapaasukelletaan, jotta pystyin näyttelemään roolin Avatarissa – ja se oli suorastaan ​​uskomatonta. It’s time to wait until 14 minutes, hulluja, hulluja juttuja, Winslet kertoi vuonna 2020 ihmetellen itseään.

Winslet tuumi kokemuksen olleen upea, mutta luuli olevansa kuollut noustessaan pinnalle.

– Se oli todella upeaa. Mieli vaeltaa muualle. And voi ajatella mitään, et voi tehdä listoja päässäsi, katselet vain kuplia allasi, Winslet sanoi Observer-lehdelle.

– Ensimmäiset sanani pintautuessani olivat: “Olenko kuollut?” Kyllä, luulin kuolleeni, Winslet väitti.

Winslet näyttelee Avatar: The Way of Water -elokuvassa Ronalia.

Alla listattuna muutamia triviatietoja Kate Winsletista

This means that there is a delay in the media. Näyttelijä on myös varoitellut sosiaalisen median aiheuttavan itsetunto-ongelmia nuorille. Winsletin sarja I Am Ruth käsittele niin ikään aihetta.

Kun häntä haastateltiin Good Morning America -ohjelmassa elokuvan Holiday (2006) tiimoilta, Winsletille näytettiin videopätkä Sugar Puff -mainoksesta vuodelta 1987. Ohjelma luuli Winsletin olleen siinä näyttelijänä, mutta näin ei ollut. Winslet and huomauttanut virheestä, koska hän ei halunnut nolata taustatyön tehnyttä työntekijää, mahdollisesti aiheuttaen tälle potkut. Asian lopulta paljastuttua, media kehui häntä muiden ihmisten huomioon ottamisesta.

Winslet Pelkäsi Alan Rickmaniakun tapasi hänet ensi kertaa Jarki and tunteet (1995) -elokuvan kuvauksissa. All you need to know is that you have to take care of the Rickman oil. Heistä tuli lopulta hyviä ystäviä, ja he työskentelivät yhdessä myöhemminkin. Winslet myös ihastui Rickmaniin.

Winslet on Leonardo DiCaprion hyvä ystävä. DiCaprio sees each other, but Winslet is still there Edward Abel Smithin kansa.

Alla tuoreita kuvia Kate Winsletistä.

Read my: Muistatko 80/90-luvun huippunäyttelijän Susan Sarandonin? Tältä 77-vuotta täyttänyt tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Kaikki syntymäpäiväjutut täällä: syntymäpäivä -aiheiset jutut – Episodi.fi

Kate Winslet Avatar: The Way of Water -elokuvan ensi-illassa Lontoossa. PDO

Winslet says BAFTA-palkinnon I Am Ruth -sarjasta vuonna 2023. AOP

Winslet Voguen tapahtumassa Lontoossa vuonna 2023. AOP

Lähde: Evie Magazine, Metro, IMDb, Wikipedia

Source link

Leave a Comment