Mi lett volna ha nem Robert Pattinson alakítja Twilight főszerepét

HAS Twilight franchise mítosza megbabonázott időst és fiatalt egyaránt, és letette névjegyét a popkultúrában. A főszereplőt játszó Robert Pattinson Személye megosztotta a közönséget: volt, aki egyáltalán nem tartotta jó választásnak, míg mások egyenesen rajongtak érte. Edward szerepére még számos színészt meghallgattak, és egy biztos: ha a készítők nem Pattinsont választják, az egész Twilight-jelenség teljesen más irányt vett volna. Úgyhogy Nézzük is kik voltak még a nagy esélyesek!

Voltak nála esélyesebbek is

Robert Pattinson

Robert Pattinson

Photo: Profimedia

Robert Pattinson abban az időben feltörekvő tehetségnek bizonyult – köszönhetően annak, hogy Cedric Diggory-t alakíthatta a Harry Potter franchise-ban -, de Edward Cullen szerepéért még neki est meg kellett küzdenie. Színészek ezrei jelentkeztek, a készítők pedig leszűkítették a kört, a listán pedig természetesen a legkiemelkedőbb, A-listás sztárok szerepeltek.

Scott Eastwood

Scott Eastwood

Scott Eastwood

Photo: Profimedia

„Emlékszem, azt gondoltam: ‘Ez mekkora hülyeség! Nem est tudom, miért vagyok ezen a meghallgatáson” – ismerte el Scott Eastwood. „Azt hiszem, nem próbálkoztam túl keményen. (…) Aztán a film végül Négy részes lett, és Robert Pattinson több billiárd dollárt keresett” – nyilatkozta a Variety-nek.

Ő lett a világ legtökéletesebb arcú férfija a tudomány szerint

Ő lett a világ legtökéletesebb arcú férfija a tudomány szerint

Dave Franco

Dave Franco

Dave Franco

Photo: Profimedia

Dave Franco az Alkonyat-filmek rendezőjének, Catherine Hardwicke-nek olvasott fel a meghallgatáson. „Nem tudom, mennyire voltam közel. (..) Azt gondoltam, biztos srácok százai olvastak fel ugyanígy neki” – mesélte az MTV-nek még 2012-ben.

Jamie Campbell Bower

Jamie Campbell Bower

Jamie Campbell Bower

Photo: Profimedia

A színész a Happy Sad Confused podcastben elmondta, hogy a készítők nagy reménysége volt akkor, és látták, hogy a maximumot kihozza a szerepeiből. Even though it’s just a dolog, it’s a good idea for a Sweeney Todd – A Fleet Street demoni borbélya, amelyben Bower is játszott, aki később egyébként csatlakozott a Twilight szereplőgárdájához: Caiust alakította a sorozat második, I letve az utolsó két rézében.


Dustin Milligan

Dustin Milligan

Dustin Milligan

Photo: Profimedia

Dustin Milligan goes to Access Hollywoodnak azt nyilatkozta, hogy mindent megtett, hogy ő játszhassa Edward Cullent, de végül nem rá esett a választás. Viccesen megjegyezte: “Sajnos nincs brit akcentusom, úgyhogy nem kaptam meg a szerepet. Attól a nők viszont elolvadnak!”

Michael Welch

Michael Welch

Michael Welch

Photo: Profimedia

Michael Welch played a film (at Mike Newton’s film), which was subsequently filmed. „Eredetileg Edward szerepére pályáztam” – mondta az MTV-nek, majd az est bevallotta, hogy nagyon hálás, amiért a képviselői azt gondolják, hogy elképesztően jól alakíthatta volna “a legcsodálatosabb teremtményt, amelyet valaha is hátán hordott a Föld”from érezte, hogy ez nem ő. „Aztán később meghallgattak Eric szerepére, majd szinte az összesre, mielőtt Mike lettem, és úgy tűnt, hogy ez volt a legmegfelelőbb” – tette hozzá.

A napokban megkaptuk a világ legrosszabb szexjelenetét – úgyhogy Nézzük a legjobbakat

A napokban megkaptuk a világ legrosszabb szexjelenetét – úgyhogy Nézzük a legjobbakat

Ben Barnes

Ben Barnes

Ben Barnes

Photo: Profimedia

Ben Barnes epp a Narnia krónikáiban szerepelt, amikor felkérték a meghallgatásra. „En voltam az első, akit megkerestek ezzel kapcsolatban. Minden returnsben volt. Nagyon gyorsan elolvastam az első (Alkonyat) könyvet. nagyon élveztem. Szerintem Kristen Stewart nagyszerű és nagyon jó színésznő. És nagyon szeretem Catherine Hardwicke-t is” – olvasható a Twilight Lexicon oldalán, majd azt est elmondta, végül két dolog miatt nem jött össze a dolog.

„Először is nem akarták összekeverni a Narniát és az Alkonyatot. Szerintem veszélyes két franchise karaktert keverni, miközben már csinálsz egyet. Tehát (Catherine Hardwicke) határozottan nem akarta, hogy Caspian herceg Edward Cullen legyen. Másodszor pedig 30 évesen még mindig 17 évesen játszottam volna, és ezt senki sem akarja látni”– magyarázta.

At 10 legszexibb vampír at kepernyőről

Henry Cavill

Henry Cavill

Henry Cavill

Photo: Profimedia

Stephenie Meyer még 2007-ben szomorkodott amiatt, hogy Henry Cavill túl idős Edward szerepére. „A legkiábrándítóbb számomra az, hogy elveszítem a tökéletes Edwardomat. Henry Cavill most huszonnégy éves. Hadd legyen egy percnyi néma csend, hogy meggyászolhassuk ezt” – írta a blogján. Akkoriban Meyer azzal a gondolattal is eljátszott, hogy Cavill akár Carlisle-t is alakíthatná. A színész évekkel később, 2022-ben a Happy Sad Confused podcastben őszintén bevallotta, hogy akkor még nem volt biztos benne, hogy egyáltalán készen áll-e a szerepre. Később utólag elismerte, hogy egyébként “tök jól lett volna.”

Forras: justjared.com

Source link

Leave a Comment