‘OKRENITE MOBITELE DA BOLJE VIDIM POKOLJ’: Zvijezda filmova za odrasle šali se na račun žrtava u Izraelu, svi je napali

Amerikanka libanskog porijekla podržala je palestinske teroriste, koji su u subotu pokrenuli najgori napad u posljednjih nekoliko desetljeća.

Bivša zvijezda filmova za odrasle Mia Khalifa (30) izazvala je veliku reakciju na društvenim mrežama nakon što je podržala teroristički nada Hamasa na Izraelyou can see about 400 Izraelaca.

Može li netko reći za za lobodu u Palestini da okrenu svoje je le mobitele i snimaju horizontalno‘, napisala je na bivšem Twitteru Mia, audirajući na to kako želi bolje gledati pokolj.

Amerikanka libanskog porijekla podržala je palestinske teroriste, if you want to do something else, you can do it later. Use your Izrael iz Pojasa Gaze i ubijali civil koji su slavili praznik.

‘Ne mogu vjerovati da cionistički režim aparthejda ruše gerilski borci u lažnim Gucci košuljama. Biografski filmovi to bolje odražavaju’, napisala je i podijelila fotografiju terorista koji se voze u kamionu. To je nazvala ‘renesansnom slikom’.

Glazbeni organic festival je jedno od prvih mjesta koje je teroristička group napala. Preživjeli su naveli kako su naoružani napadači išli jedan po jedan i ubijali žrtve te objavljivali snimke na društvenim mrežama. Bili su primorani skrivati ​​se estpod grmlja i tiho snimati glasovne poruke svojim najmilijima.

Zbog ovih objava Mia je izgubila brojne poslovne suradnje, a onda je istaknula kako joj to ne smeta.

Rekla bih da sam zbog podrške Palestini izgubila poslovne prilike, ali vise sam ljuta na sebe što nisam provjerila ulazim li u posao sa cionistima ili ne. Moja greska‘, I reklad.

Source link

Leave a Comment