“Sedem ur zapored sem simulirala, da seksam”

Dakota Johnson, a three-part film series by Petdeset (Fifty Shades), is one of the most popular films in the world.

Dakota Johnson I svojo hollywoodsko pot začela leta 1999 kot otroška igralka z majhno vlogo v filmu Nori v Alabami . Vendar ji je vloga Anastasie Steele v filmski priredbi knjižne uspešnice Petdeset odtenkov sive leta 2015 principlesla ogromno slavo in njeno kariero izstrelila med zvezde.

Madonna objavila posnetke z razuzdane zabave za sinov 18. rojstni dan

V filmu Dakota Johnson igra lik, ki se trudi razumeti en sprijazniti s temačnimi željami Christiana Greya en zapleteno naravo njunega odnosa. Začne kot sramežljiv en zadržan lik, sčasoma pa postane bolj samozavestna in odločna v interakciji s Christianom, ki ga igra Jamie Dornan.

Dakota Johnson in Jamie Dornan med vročim prizorom, ki jih nocoj na KINO ne bojkalo./ FOTO: Profimedia

Petdeset odtenkov sive pa tudi njegovi nadaljevanji imajo obilico prizorov, ki so prikazani čutno čutno in erotično, s poudarkom na fizični in čustveni povezanosti med liki. So you can see it in the first place, but you can see the TVs in your private view, so you can see them.

Seksi modelka, ki je posta profesionalka boksarka

Med pogovorom za revijo Interview leta 2016 so Dakoto vprašali o njenih izkušnjah snemanjem tovrstnih drznih prizorov. Dakota pa je odgovorila na zelo duhovit način: “Ja. Ravno danes snemam enega. Nor…udobno. Precej dolgočasno je.” To je tudi dodatno pojasnila: “No, it’s a good idea to have a good idea. Ampak nazadnje sem morala sedem ur zapored simulirati, da seksam, tako da mi počasi že preseda.”

You can see that the družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.

Omogoči piškotke

Ne glede na to “vmesno krizo” pa je igralka vseeno posnela še dve nadaljevanji trilogije. Tretjega – Petdeset odtenkov svobode (Fifty Shades Freed)ki je ob enem tudi zadnji, si boste na KINO lahko ogledali nocoj ob 20.00!

You can see that the družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.

Omogoči piškotke

Source link

Leave a Comment