Seksivideoskandaali vei Pamela Andersonin nöyryyttävään kuulusteluun: “Sitten alkoivat tungettelevat kysymykset”

Kuuluisa seksivideoskandaali on puhuttanut yli kahden vuosikymmenen ajan.

Baywatch-näyttelijä malli Pamela Anderson ja Mötley Crüe -yhtyeen rumpali Tommy Lee muistetaan yhtenä 1990-luvun seuratuimpana Hollywood-pariskuntana.

Se, mistä kaksikko muistetaan vielä tänäkin päivänä, on heidän suuri seksivideoskandaalinsa. If you don’t know what to do, you need to know what to do and what to do with it.

Pamela Anderson ja Tommy Lee olivat erottamaton pariskuta 1990-luvulla. PDO

Seksivideo

Pamela ja Tommy menivät naimisiin vuonna 1995. Päätös naimisiin menosta tapahtui suorastaan ​​erittäin nopeasti. Pari asteli kohti alttaria jo neljän päivän jälkeen tapaamisestaan.

Pari päätti kuvata häämatkallaan intiimin videon, joka oli tarkoitettu heidän omaan käyttöönsä. Video kätkettiin visusti piiloon parin kodissa sijaitsevaan kassakaappiin Los Angelesissa.

Pamela Anderson and Tommy Lee saw 1995. PDO

If you want to go back to the map, you will have to wait and see, but you will have to wait until the end of the day.

Tommy ei ollut tyytyväinen työmiesten kädenjälkeen jätti työmiehille maksamatta. Leen tempauksesta suivaantunut kirvesmies Rand Gauthier päätti kostaa rokkarille ja varasti talosta kokonaisen kassakaapin. Kassakaapin sisältä paljastui kyseinen videonauha, joka tätä nykyä tunnetaan maailman kuuluisimpana seksivideona.

Gauthier pyrki kauppaamaan seuratun pariskunnan videota levittäjille, mutta se osoittautui vaikeaksi. Video päätyi lopulta nettiin ja levisi sen jälkeen kuin kulovalkean tavoin. Varkaat saivat näin muhkean tilin tehtyä.

Pamela ja Brandon-poika vuonna 1997. PDO

Kuulustelu

Pamela and Tommy have made videos that are widely used by the Internet Entertainment Group. Pariskunta ei saanut antaa todistajanlausuntojansa yhdessä, vaan heitä kuulusteltiin erikseen.

Pamela odotti parin toista lasta. Hän osallistui kuulusteluihin ensimmäisenä. Pamela kertoi kirjassaan Rakkaudella, Pamelaand it’s easy to use when it comes to oil.

Pamela kuulusteluhuoneeseen luottviensin mielin. However, if you do this, you will not be able to use the video.

Pamela is still there for a while, but she has to deal with it.

– Minulle selitettiin, ettei minulla ollut oikeutta yksityisyyteen, koska olin poseerannut Playboyssa. Sitten alkoivat tungettelevat kysymykset, joita riitti ja riitti – Vartalostani, seksiasennoista, seksuaalisista mieltymyksistä, paikoista joissa olin harrastanut seksiä – ja vihjailua, että luultavasti nautin tästä kaikesta huomiosta, Pamela kertoi kirjassa.

Pamela and she is sitting, my kysymyks and liittyivät varastettuun videoon ja siihen, että videota myytiin luvatta eteenpäin.

– Ed (asianajaja) oli neuvonut, ettei minun tarvinnut vastata kysymyksiin, mutta väitteet olivat niin naurettavia, että minun oli vaikea saada pidettyä suutani kiinni. Pidin kättä suojana raskausvatsani päällä ja yritin pakottaa mieleni tyytymään, Pamela sanoi kirjassa.

Kun kuulustelu oli ohi, surullinen jahdistunut Pamela poistui käytävään. Tommy tuki vaimoaan ja piteli tätä sylissään.

Source link

Leave a Comment