Szavazás: Ben Affleck exe, és Jennifer Lopez ugyanazt a szoknyát választották

Ugyan eddig remek kapcsolatot ápolt Jennifer Lopez és Jennifer Garner, nagyon úgy tűnik, hogy valami megváltozott.


Ben Affleck goes to Jennifer Garner here, most can see Jennifer Lopez Mellett Eli in Mindennapokat. From that point of view, it’s not the end of the matter.

Jennifer Lopez egy TV műsorban viselte a gyönyörű szoknyát

Úgy tűnik, hogy nagyon nagy az egyetértés a két Jennifer között, Jennifer Lopez és Jennifer Garner ízlése ugyanis nem csupán a férfiakban egyezik meg, de úgy tűnik, hogy a divatban is.

Jennifer Lopez nemreg a Good Morning America című műsorban egy hatalmas, virágos szoknyát viselt. Akkor mindenkinek leesett az álla, hogy Jennifer Lopez mennyire jól nez ki ebben az elegáns, mégis végtelenül szexi viseletben.

Úgy tűnik, hogy az ikonikus szett híre Jennifer Garnerhez is elért, aki a rajongók szerint, egy a megszólalásig J.Lo ruhájához hasonlót viselt. Mindenki úgy gondolja, hogy őt szerette volna leutánozni ezzel az outfittel.

Egyre több a konfliktus Ben Affleck és J.Lo között

Now, after all, Jennifer Garner is the first person to have a look at her, Ben Affleck-kel, and Jennifer Lopezzel lives on.

Hogy a két nő között mennyire folyik rivalizálás, milyen ellentétek uralkodnak, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre a rajongók egymásnak feszültek, hogy kinek áll jobban a virágos stílus. Döntsd el te is!

via

Source link

Leave a Comment