Várandósan is igent mondott a meztelenruhára: Kourtney Kardashian csak úgy tündököl

Kim Kardashian However, you can take a photo, and then you can take a photo of it and you can take it with you. Szerintünk a sztár jobban nez ki, mint valaha!

Ez a fotó a várandós női test felszabadításában is úttörő szerepet tölt be, hiszen a nőket és a terhes nőket ugyanúgy megilleti a szabadság joga. Would you like to know if there is a problem with the test?

Kismama? Igen! Meztelenruhában? Naná!

Egy kismama gardróbja sokkal, de sokkal több elemből est állhat, mint a laza felsők, a bő ruhák, a melegítő szettek és a leggingsek. Természetesen, nem kell búcsút mondani a kényelmes és praktikus daraboknak, de behódolni sem kell az olyan társadalmi konvencióknak, mint a terhes test konstans rejtegetése. Ahogyan pocakot takarni, úgy pocakot mutatni is oké – a lényeg, hogy minden várandós nő azt viselje, amiben maximálisan jól érzi magát.

Palvin Barbara falatnyi ruhában bulizott, és nem est akárkivel

Palvin Barbara falatnyi ruhában bulizott, és nem est akárkivel


Napjank Divatkultúrájának főszereplői, a sikkes sztárok és a kortárs Tervezők nemeszerűseggel nem Hisznek Abban, Hogy Egy Terhes nőnek búcsút Kell Mondania az Egydée megismetelheten stílusának. A babapocak nem jelent egyet a gardrób darabjainak radikális lecserélésével, ugyanis a kismama ruhatár tényleg minden lehet, csak nem unalmas.

A terhesség sokaknak önbizalmat és szexuális megújulást hoz, így senkinek sem szabad magát visszafognia, ha az öltözködésre kerül a sor. My friend? Afterwards, you will have to take advantage of the fact that it is a good choice for you. A másik fontos érv a szabad öltözködés mellett, hogy a személyiség megtagadása és korábbi stílus indokolatlan feladása hatalmas hiba. Attól, hogy még valaki gyermeket vár, maradhat az, aki volt.

Source link

Leave a Comment