Zayn Malik deelt zeldzame kiekjes van jarige dochter

‘Here we go all the way’, begint Zayn, met Gigi Hadid co-ouderschap heeft over Khai, zijn bericht onder de polaroidfoto’s van de gegenheid. ‘Je bent de meest geweldige ziel die ik ooit heb gekend. Elke dag met jou is een zegen die ik meer dan woorden koester. 3 years old!! Waar is de tijd gebleven?’

It’s perfect for One Direction – it’s all about what you’re looking for and what you’re looking for in the reality series. Cake Bossschrijft E! News. Op de polaroids is here and it is in Skittles-thema bereft, with color lagen. Daarnaast is a gesture with characters from a Disney film Frozen you care. Op een van de foto’s houdt Zayn zijn dochter vast terwijl ze de kaarsjes uitblaast.

‘Mijn prachtige kleine meid, ik zou niet zonder je kunnen leven. Bedankt voor alle liefde die je en mijn leven brengt’, eindigt de zanger zijn bericht.

Well, Gigi Hadid is still in love with her. ‘We have had two weeks on eleven DRIEJARIGE gevierd’, we have seen one of the photos taken and it’s over the past few years. ‘En ik voel me zo vereerd om haar mama te mogen zijn, om het leven door haar te mogen zien!!!!’

Source link

Leave a Comment