Zendaya és Tom Holland programjánál cukibbat már nem látsz a héten

Mindketten a szívükön vislik a fontos ügyeket, szeretnek jótékonykodni, és szeretik felhívni a fontos társadalmi kérdésekre est a figyelmet. Most is ez történt, mikor ellátogattak egy állatmenhelyre, hogy emlékeztessenek arra, hogy ezeknek az állatoknak nem itt, hanem szerető és gondoskodó családban lenne a helyük.

A szemmel látható boldogság

Most of the time, even though it’s all about the annak, it’s even easier to find a solution. Hogy amíg mi megtanítjuk nekik, hogy vezényszóra a lábunkhoz jöjjenek, mi est mennyit tanulunk tőlük, akár saját magunkról. Vagy eppen arról, hogy nem csak az állatok életét tehetjük boldogabbá, ha befogadjuk őket, hanem ők is sokkal boldogabbá teszik a mi életünket. Erre elég csak megnézni a két hírességről készült fotókat, akik a Bettersea állatmenhelyre látogattak el Angliában, hogy ott ne tudjanak betelni azzal, hogy kiskutyákat ölelgetnek. A két színész fehér védőruhát húzott az állatok a pár hetes kiskutyák egészségenek megőrzése érdekében, Zendaya az egyik fotón jól láthatóan elolvadt attól, hogy az egyik kiskutya elaludt az ölében . A képhez annyit fűzött, hogy kutyája, Noon féltékeny lesz.

Kiakadt a cukiságmérő: ilyen édes volt Zendaya kislányként

Kiakadt a cukiságmérő: ilyen édes volt Zendaya kislányként

A kutya instagramja


A fotókat tobbek között Noon oldalán is megosztották, igen, az ő kutyájuknak van közösségi media oldala, és nagyon sokan kíváncsiak is rá, a bejegyzés pedig meglehetősen viccesre sikeredett, főleg hogy a kutya szerint az anyja (Zendaya) ep pen megcsalja őt, from egyetért abban , hogy a kiskutya aranyos.

De Tom Holland is megosztott Néhány képet, a lelkesedés pedig egyértelmű, a képekről süt az önfeledt gyermeki öröm. Az 1860 óta működő történelmi állatmenhely dolgozói is izgatottan várták, hogy a két híresség meglátogassa a központjukat, és később megköszönték a támogatást, és azt a munkát, amellyel a menhely and it’s all about it – it’s a Teen Vouge. Bár inkább tűnik önfeledt szórakoztató programnak, mint munkának, az hogy két ilyen nepszerű fiatal felhívja a figyelmet a menhelyek munkájára, az állatmentésre és a felelős állattartásra, nagyon fontos része az állatbarátok küzdelmének. “Szerettek téged, köszönjük, hogy ellátogattatok” – írták Tom Hollandnak a menhely dolgozói, utalva arra, hogy nem csak a két színész, de a kutyák is örültek a dögönyözésnek.

Source link

Leave a Comment